آشنایی با میوه رزبری و خواص آن

وبوتو
8 تیر, 1400
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه
میوه رزبری

آشنایی با میوه رزبری و خواص آن

یکی از پر طرفدارترین میوه های سردسیری از خانواده توت سیاه و گل سرخ رزبری ها هستند که در بسیاری مواقع به عنوان گیاه زینتی نیز کاشته می شود. در این بخش از چوکوچاملی با میوه رزبری و محصولات شکلاتی با طعم و فیلینگ رزبری آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید…  .

 

گیاه رزبری

گیاه رزبری از لحاظ اقتصادی بسیار ارزشمند است و هم در شهر های گرم سیر رشد می کند هم سردسیر. ساقه های این گیاه از زمین رشد می کند، تا دو متر ارتفاع دارد و گیاهی چند ساله است. در تابستان تا پاییز میوه دهی این انجام می شود و اواخر بهار گل های سفید روی شاخه ها نمایان می شوند. خواص رزبری برای بدن بسیار زیاد است و اگر به طور مداوم میوه رزبری مصرف شود موجب سلامت قلب، کاهش وزن، و افزایش انرژی و کاهش احتمال ابتلا به دیابت می شود.

لینک مشاهده قیمت و خرید شکلات های با طعم رز بری در چوکوچاملی

بررسی چند خاصیت

جالب است بدانید ویتامین سی رز بری از پرتقال نیز بیشتر است و فیبر زیاد و کالری کمی دارد. همچنین سرشار از کلسیم، ویتامین آ و پتاسیم است. وجود آنتی اکسیدان، مواد معدنی و ویتامین موجب افزایش خواص رز بری و دارا بودن خاصیت دارویی شده است.

عصاره ی این میوه موجب بهبود بیماری هایی همچون آنفلوانزا و دیابت می شود که یکی از ارزشمندترین خواص رزبری می باشد.

همچنین موجب تصفیه خون می شود و برای بیماران روماتیسمی مفید است. دارای ویتامین های سی و کا است و خنک کننده و ضد اسکوربوت می باشد.  رز بری بخاطر داشتن اسید سالسیلیک مسکن درد هم محسوب می شود.

اگر برگ این گیاه جوشانده شود موجب بهبود ورم روده و اسهال می شود.

چطور رز بری قرمز بکاریم؟

ابتدا بذر ها را به مدت سه ماه داخل فریزر قرار دهید و پس از آن ظرف مناسبی را در مکانی سایه دار با دمای پانزده درجه سانتی گراد بگذارید، و وقتی خاک خشک شد، آن را مرطوب کنید. وقتی نهال سه سانتی متر شد و برگ داد می توانید به گلدان بزرگتر انتقال دهید و گلدان ها را با خاک پر کنید. در اوایل تابستان گیاه را در قسمتی سایه دار بگذارید و و در زمستان نیز در مکانی سرد بگذارید، بهتر سال بعد وقتی دما به پانزده درجه رسید می توانید گلدان را به طور دائم در مکان مورد نظرتان بگذارید.

این گیاه یا باید در آفتاب و یا در سایه کم کاشته شود. خام نیز تنها باید مرطوب شود و هیچ وقت کامل خیس نشود.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.